Tattoos

Ik had het nooit verwacht dat ik ooit zou eindigen met 5 tatoeages, maar toch is het gebeurd haha. Ik ben niet type waarbij mensen tattoos verwachten, maar ik heb ze ook puur voor mezelf gezet en ze hebben allemaal een betekenis! In deze blog wil ik ze allemaal laten zien en vertellen wat het verhaal erachter is. Ik heb al mijn tattoos laten zetten bij Liquid Sky in Nijmegen.

Dit hieronder is mijn eerste tattoo gezet in januari 2019. De berg is geïnspireerd op een foto die ik heb genomen in mijn 2de huis Oostenrijk, terwijl ik samen met zusje stond te wachten op onze vader die zijn skischoenen niet aankreeg. De tekst Be Strong heb ik gekozen, omdat ik destijds worstelde met suïcidale gedachten en flinke mentale problemen. Het is een geheugensteuntje voor mezelf om sterk te blijven en dat ik een vechter ben. Deze staat op mijn rechter bovenarm.

De tattoo hieronder is mijn 2de tattoo gezet in januari 2019. Hij staat op mijn linker bovenarm. Bij de tattoo is eigenlijk maar een korte uitleg nodig, het is een van mijn lievelingsdier en mijn Chinese sterrenbeeld. Deze is ook super mooi geluk!

Mijn 3de tattoo zijn 2 sterren, die ik bij mijn eerste tattoo heb laten zetten. Deze sterren staan voor mijn vermoorde oom en mijn aan kanker overleden tante.

Mijn 4de en 5de tattoos staan op mijn borstkast. Een heel gevoelige, maar mooie plek. Ik vond het gaaf om op mijn platte borstkast te laten zetten. Ik wilde eigenlijk erg graag tatoeages op mijn borst zetten, omdat ik trots ben op mijn borstkast en littekens.

Het hert staat voor mijn liefde voor natuur en ik vond het heel gaaf op de kleine details in het hert te laten zetten, het hert staat rechts aan de kant van mijn eerste tattoo. Het kruis met de 4 symbolen is geïnspireerd op de 4 elementen alles heb ik vuur vervangen door de maan. De zon en maan staan tegen over elkaar voor de lichte en donkere periodes in mijn leven. De golven en bergen staan voor mijn liefde voor het strand en de alpen, maar ook voor alle pieken en dalen in mijn leven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.