Over dit onderwerp wil ik meer openheid geven, om taboes te verbreken

Zelf heb ik vanaf mijn kindertijd al last van verschillende soorten angsten, op latere leeftijd kwamen hier ook paniekaanvallen bij. Ook heb ik vanaf mijn 11de al meerdere depressies gehad. Op dit gebied heb ik dus ook vele ervaringen en gebeurtenissen meegemaakt. Hierover wil ik ook graag meer gaan schrijven, om andere te helpen met mijn ervaringen!

Ik wil jullie mee gaan nemen in de zoektocht naar de juiste hulp, maar ook in hoe het is om te leven met psychische problemen. Zelf vind ik het ook nog steeds lastig om hier over te praten, maar ik merk wel dat praten helpt. Ik heb laatst de keuze gemaakt om te starten bij de Online poli van GGZ Oost-Brabant waar ik ook mijn ervaringen over ga delen.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Ik vind het supermoedig van je Ive dat je hierover schrijft en ik weet zeker dat je mensen raakt en het jezelf ook heel erg gaat helpen! Go for it! Lfs Anne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.